Delavnica

Z ustvarjalnostjo do lepšega življenja

je uspela!

Če želite biti obveščeni na naslednjo delavnico, se prijavite tukaj.

 

Izšla so Pisma navdiha.

 

Lep pozdrav!

Že dolgo ni bilo glasu od mene … Se spomniš lepih časov najinega dopisovanja, nestrpnega pričakovanja novih pisem? Ne morem in nočem pozabiti tistih prijetno vznemirjujočih občutkov čakanja in pričakovanja, kaj šele občutkov ob odpiranju pisma …

Se ti ne zdi, da danes komuniciramo mnogo prehitro in premalo globoko? Se ti ne zdi, da kadar pošljemo elektronsko sporočilo, že naslednji trenutek pozabimo drug na drugega? Vse prevečkrat zmanjka časa za lepo izpisano besedo, ker jo nadomeščajo naprave in okrajšave, lep jezik pa žalostno izginja iz našega vsakdana. Veš, ugotavljam, da skoraj ne znam več pisati, saj izgubljam to veščino.

Pa vendar – ko ti napišem pismo, si za to (in zate) vzamem čas. Napišem več in bolj globoko, kot povem; svoje misli lepše strnem. Ko jih bereš ti, sediš nekje na samem in si vzameš čas samo zame in za moja razmišljanja. Povežeš se z menoj in sreča te preplavlja, saj veš, da sem v mislih s teboj. Besede ostanejo, občutki pa z njimi.

Vse dobro ti želim in nestrpno pričakujem tvoj odgovor …

Takole me je našel navdih, ki je rodil moj novi izdelek – Pisma navdiha. Izšle so tri kolekcije, ki sem jih poimenovala:

 • Pokrajina
 • Ponavljanja
 • Venec

Na voljo so na Glavnem trgu 12 ali z naročilom preko maila lepotaoblike@gmail.com (po vašem naročilu vam pošljem podatke za plačilo, sporočiti pa mi morate še naslov za pošiljanje). Novo: cena Pisem navdiha je za stalno znižana iz 23 € na 19 €! Prišteti je potrebno še morebitno poštnino.

KAKO NAROČITI?

Preko e-naslova lepotaoblike@gmail.com ob naročilu navedite:

 • kateri motiv pisem želite,
 • količino kompletov ter
 • naslov za dostavo.

Na mejl boste prejeli potrdilo naročila, naročeno pa vam v najkrajšem času pošljemo po povzetju na vaš naslov. Cena kompleta znaša 23 €, pri naročilu preko pošte je dodatni strošek poštnina, ki znaša 4 €.

Pisma navdiha bodo prekrasno darilo, ki ga lahko podarite tudi sebi!

 

 

Še aktualno!

Grafikademija
Povabljeni v Grafikademijo

Aktualne brezplačne treninge si lahko ogledate v Facebook skupini Grafikademija. Na mejling listo se prijaviš tukaj.

 

Do sedaj smo pogledali naslednje teme:

 • Tiskovine 1 in tiskovine 2.
 • Upravljanje z bližnjicami v InDesignu ter Pantone barve, ki jih ne moremo izbrisati iz barvne palete (in kako ravnati v tem primeru); posnetka sta voljo tukaj.
 • Kako izdelati sedežni red z nekaj kliki? Posnetek je na voljo tukaj.
 • Tabele v InDesignu – uporaba celičnih stilov. Posnetek je na voljo tukaj.
 • Kako kombinirati selekcijo v Photoshopu in jo prikazati v InDesignu? Kako se selekcije in transparence obnašajo, kadar uporabljamo Pantone barve? Posnetek je na voljo tukaj.
 • Osnovne nastavitve programa in poglobljen pregled dela z barvami v InDesignu. Posnetek je na voljo tukaj.
 • Praktični prikaz souporabe treh Adobovih prigramov za oblikovanje ene tiskovine. Posnetek je na voljo tukaj.
 • O uporabi Adobovih programov InDesign, Illustrator in Photoshop – zakaj in kako jih uporabljamo in kakšne so glavne razlike med njimi. Posnetek je na voljo tukaj.

 

Objava v Sglasniku, maj 2018

Poslovna odličnost v marcu 2017

7. marca 2018 se je v Slovenj Gradcu odvil odličen dogodek za ženske v poslovnem svetu, na katerem sem sodelovala kot gostujoča predavateljica. Kaj in kako se je dogajalo, lahko preberete tukaj.

Objavil/a Lidija Smolar dne Petek, 02. marec 2018

Revija Odkrito

Revija Odkrito, 1-2016, Barbara Polutnik Brusnik
Revija Odkrito, 1-2016, Barbara Polutnik Brusnik

 

Revija Odkrito, 1-2016, Zuhra Horvat
Revija Odkrito, 1-2016, Zuhra Horvat